O nas

O nas

SPLOŠNO

TRES BONA - ime v prevodu pomeni tri dobre stvari in se obenem navezuje na znani pregovor: VSE DOBRE STVARI SO TRI.
Število tri je tudi eno najpogosteje uporabljenih pravljičnih števil: tri princese, trije bratje, triglavi zmaj…….številu tri pa naj bi v splošnem pripadala tudi energija kreativnosti.
In prav slednje je tisto, kar želimo, da postane naše osnovno vodilo. Želimo si biti drugačni, inovativni, ustvarjalni…….pri tem pa želimo delovati v okolju, ki bo na nas delovalo spodbudno in nam omogočalo širitev in nadaljnjo rast.


VIZIJA ZAVODA

Naša vizija je, da bi se človek dobro počutil v svojem telesu (fizično in mentalno), se pravi, da skrbi za svoj videz, psihično stabilnost ter udejstvovanje na kulturnem in športnem področju, za ohranjanje vitalnosti.


PROJEKTI

Celotni projekt smo poimenovali s tujko DREAMS WE SHARE - enostavno iz razloga, ker želimo sodelovati na razpisih, za pridobitev sredstev za pospeševanje zaposlovanja mladih, iz različnih virov, tudi v tujini.
Za prvi izziv oz. “zagon” zavoda smo izbrali prevod otroških pesmic z naslovom “Kresnicke” in sicer so pesmice prevedene v ruščino. Nova knjiga je ugledala luč sveta v začetku junija 2015 in bo na voljo izključno preko spleta.
Naš naslednji cilj bo prevod v angleščino, italijanščino……….želimo, da preproste otroške pesmice, s svojo igrivostjo in barvitostjo, ogrejejo srca otrok, širom sveta.
Postopoma pa bomo dodajali nova področja, nove zamisli……..skladno z dejavnostjo zavoda in vključevanjem mladih v projekt.